Këto foto edhe munden me ju shokue, njerëzit në gojën e krokodillit!

Ai asht nji nga zvarranikët ma të frikshëm dhe jeton në veri të Australisë.

Që nga koha kur në vitin 2008, shpella e zvarranikëve u hap për publikun, njerëzit të shtymë nga kureshtja janë ba pjesë e eksperiencave jo të zakonshme.

Ata sodisin në mënyrë natyrale nji prej vrasësve natyral ma të egër në botë, teksa kanë pranue me hye në të ashtuquejtunin “kafazi i vdekjes”, që në fakt i mbron nga zvarraniku gjigand, i cili arrin nji gjatësi prej 5 metrash.

Janë me mija persona që kanë dasht me provue këtë eksperiencë, tue u përball me tutë të madhe.

 

6-krkokdili

 

5-krokdilli

 

4-krokodilii

 

3-krokodilli

 

2-krokodilii

 

1-krokodilii

Shperndaje në: