Keto foto s’duhet me lanë me ju ikë!

Nëse jeni bezdis nga trafiku, radhët apo mungesa e hapësinës personale dhe publike, atëherë duhet me pa këto foto.

Imazhet e pabesueshme tregojnë se si asht jeta në Kinë, në vendin ma të popullueme në planet.

1.3 miliardë njerëz jetojnë në këtë vend, ku kontrolli i popullsisë asht shumë i rreptë.

Vetëm së fundmi asht lejue që çiftet të kenë nga dy femi.

Kjo mendohet se do e rrisë perseri popullsinë.

 

5-mbi

 

6-mbi

 

7-mbi

 

8-mbi

 

9-mbi

 

12-mbi

Shperndaje në: