Këto foto të Himarës kanë me ju lanë pa fjalë

Këto foto të komunës së re të Himarës dhe fshatnave të saj, që nga Dhërmiu e deri në Pilur janë vërtet fantastike.

Kryetari i Komunës Jorgo Goro, i cili i ka publikue në rrjetet sociale, shkruen:

Foto te Himares te bera nga pushues, sportiste, te apasionuar pas sporteve, nga njerez te ndryshem te cilet ishin protagonist dhe promotore te nje vere fantastike, qe per fatin tone te madh, ne Himaren e transformuar vazhdon te jete e tille edhe per shume dite te tjera, si rralle ndonjehere. Dhe kjo fale jush. Mirenjohje! ‪#‎FotografoHimarën ‪#‎VisitHimara

him6 him8 him9 him10 him11 him17

him him5