Këto janë 13 vendet ku nëse je ateist denohesh me vdekje!

atheism

Disa njerëz nuk besojnë te feja dhe as te Zoti.

Por nëse në shumicën e vendeve të botës, kjo asht nji zgjedhje individuale, në disa të tjera, ateizmi denohet me ligj.

Madje, në 13 vende njerëzit denohen me vdekje nëse janë ateistë.

Afganistan

Iran

Malajzi

Maldive

Mauritani

Nigeri

Pakistan

Katar

Arabia Saudite

Somalia

Sudan

Emiratet e Bashkueme Arabe

Jemen

Në disa vende të tjera, denimi me vdekje nuk asht i sanksionuem me ligj, por ai vjen si pasojë e përplasjes mes fanatikëve ekstremistë dhe ateistëve.