Këto janë vendet me femnat ma të bukura dhe ma seksi në botë

Ka edhe nji listë të vendeve me femnat ma seksi më botë. Tashma asht “zyrtare”. Këtë e ka ba të ditun “Target Maps” dhe ka publikue hartën që kallxon me ngjyra ku gjenden vajzat ‘shumë seksi’, ‘seksi’, ‘mesatarisht seksi’, ‘jo shumë seksi’ dhe ‘shumë pak seksi’. Besojeni ose jo.

Dhe siç mund ta mendonit, çikat shqiptare janë renditë ndër vajzat ‘seksi’ të tanë botës. E ngjyrosun me jeshile të dheztë, Shqipnia gjendet ndër vendet me çika mjaft tërheqëse, bashkë me Brazilin, Francën dhe Moldavinë.

Megjithatë, ‘ma të nxehtat’ janë përcaktue çikat e vendeve të ftohta, si Ukraina, Rusia, Letonia, sa i përket Europës; mandej edhe ‘caliente’ e Kolumbisë dhe Argjentinës.

Çikat amerikane, angleze, gjermane, janë konsiderue si ‘jo shumë seksi’, ndërsa çikat ‘shumë pak seksi’ simbas kësaj harte, jetojnë në Nigeri, Mali, Çad, Kongo, Irak e Afganistan, dhe nuk i kanë pshtue këtij gjykimi as latinet e Bolivisë.

Shperndaje në: