Kim ja ka nis me vrapue për me ju lanë gojëhapun (foto)

Fansat e saj mbetën të befasuem dhe të zhgënjyem me format e saj në muejin Prill, por Kim Kardashian tashma duket e vendosun në maksimum për t’ju rikthyer ditëve të saj më të mira.

Nëna e dy fëmive asht tue aplikue nji dietë, por edhe punën në palestër e ka shtue ndjeshëm së fundmi.

Përveç palestrës, Kim po stërvitet edhe n’ambiente të hapuna.

Së fundmi ajo asht fotografue së bashku me instruktorin e saj tue vrapue.

Dhe përmirësimi asht i dukshëm…!