Kim Kardashian befason me pamjen e re

Kim Kardashian

Kim Kardashian asht shfaqë këtë të Dielle me flokë të preme.

35 vjeçarja ka prezentue modelin e ri të flokëve gjatë nji shëtitje me bashkëshortin Kanye West në Hollywood.

Si me flokë të gjata apo disa centimetra ma të shkurta, Kim doket gjithmonë e bukur dhe tërheqëse.

36C33B7900000578-3717325-image-a-30_1470013729635 36C33BD500000578-3717325-image-a-32_1470013963751 36C3421F00000578-3717325-image-a-4_1470012949411