Kim Kardashian i tranon njerëzit n’udhë (Foto +16)

Kim Kardashian e ka dëshmue edhe njiherë se e ka shumë në qejf me qenë në qendër të vëmendjes dhe këtë ja del me ba shumë mirë.

Del cullak e gjysë cullak dhe asnjiherë nuk u mërzitet fansave të saj, mbasi ajo ka çka për me kallxue.