Kimi don me u ba adoleshente

Kim Kardashian u pa me nji si adoleshente, edhe pse i ka kalue 35 vjeç.

Ajo u fotografue në Hollivud me blluzë të zezë shumë të hapun (si zakonisht) dhe me çizme të zeza me lidhëse, deri te kofshët, por që ja tregonin kambët.

Ajo kishte zgjedhun këtë veshje për nji drekë me Scott Disick.