Kimi, gati me “shpërthye”

Kim Kardashian na kujton edhe nji herë tjetër se pse ka ma shumë se 69 milionë ndjekësa n’Instagram.

35-vjeçarja kishte zgjedhun nji dekolte shumë të hapun për nji shëtitje në mbramje me bashkëshortin Kanye West dhe vajzën e vogël North West.