Kini zheg? Këto modele janë vullkan i vërtetë, kanë me jau shtue nxehtin (foto)

Vera ka katapultue vendin me temperatura sahariane.

Krejt kërkojnë pak freski, por këto modele mendojnë ndryshe!

Ato janë përvëluese dhe vështirë mundeni m’i përballue.

Shperndaje në: