Kjo asht aktorja transgjinore, që ka me luejtë për herë të parë nji rol të tillë

Aktorja 31 vjeçare Laverne Cox, ka arrite me punue në 3 skena të Awards Media GLAAD.

Laverne Cox, asht nji aktore, nji yll televiziv dhe nji producente e avokate, por të gjitha këto i ka arrite dhe nuk i ka pengue fakti që ajo asht kthye nga mashkull në femën.

Aktorja e njohur transgjinore , natën e kalueme ka festuar faktin se ajo asht vendos me qene ylli i shfaqjes së re CBS Doubt, tu’ e shënue herën e parë që nji aktor transgjinor ka me luejte njëi karakter transgjinor në nji televizion.

aktorja1 aktorja2 aktorja3