Kjo asht çika e parë që ka vizitue çdo shtet të botës (foto)

27 vjeçarja nga Connecticut, Cassandra De Pecol ka vizitue tashma 181 shtete nga Korriku i 2015’s dhe me veç 15 shtete të mbetuna për m’i vizitue në 40 ditë, ajo ka me thye Rekordin Botnor Guinness, si personi që ka udhëtue ma shpejt në tana vendet sovrane.

Udhëtimi i saj i mrekullueshëm asht quejt “Expedition196” dhe ajo po udhëton si nji Ambasadore e Paqes në emën të Institutit Ndërkombëtar për Paqe Përmes Turizmit.

first-woman-visit-all-countries-cassandra-de-pecol-3 first-woman-visit-all-countries-cassandra-de-pecol-5 first-woman-visit-all-countries-cassandra-de-pecol-6 first-woman-visit-all-countries-cassandra-de-pecol-7 first-woman-visit-all-countries-cassandra-de-pecol-8 first-woman-visit-all-countries-cassandra-de-pecol-11

Shperndaje në: