Kjo asht çika e priftit qe po then internetin me format seksi (+18)

Luçia Rubio, nji vajzë e re argjentinase e lindun në familjen e nji prifti në lagjen e varfër të Cordobas, e ka arritë famën falë bukurisë mahnitëse që ka.

Gjatë nji prove për modele të mbajtun në njanën nga rrethinat e qytetit të saj, Luçia, e cila sapo kishte mbush 23 vjet, ra në sy të të krejt aty për aty, perfshi edhe synin e organizatorit të ngjarjes, Jorge Zonzini, i cili tashma asht menaxheri i saj.

Luçia, po ashtu asht modelja e parë argjentinase që njikohësisht shfaqet në ballinën magazinës “Playboy” dhe magazinës spanjolle “Interviu”.

“Nëse Zoti ka dasht që më jap këtë trup, atëherë pse unë duhet të ndjehem e turpërueme me shfaq?”,- këtë ia kishte thanë babes së vet prift, Luçia mbasi kishte pozue e zhveshun për “Playboy”.

 

2-cika

 

3-cika

 

4-cika

 

5-cika

 

6-cika

 

7-cika

 

8-cika

 

9-cikaa