Kjo asht emocionuese, mesazhi i hoxhës së xhamisë ku vdiq Alban Veliu!

Vdekja e studentit, Alban Veliu, gjatë faljes së namazit ka trondit opinioni, ngase Zoti e mori pran vetes nji djalë të ri në lulen e rinisë së tij.

Mesazhe ngullimi po “vlojnë” nëpër internet, e nji të tillë mjaftë emocionues e ka shkrue edhe hoxha i xhamisë ku vdiq, Albani, Husamedin Abazi.

 

Ky asht mesazhi i hoxhës:

 

Alban, u prefshë në Paqen Apsolute, në Xhennet!

Ishe shembull jo vetëm për studentët dhe shokët por edhe për ne qe jemi më të moshuar.

Do na mungon heshtja jote (e cila na fliste) dhe nuri yt i cili reflektonte gjallëri. Largimi yt per në Boten e Vërtetë nga Xhamia gjatë ngritjes së duarve per Tekbirin fillestarë ne Namazin e Akshamit ishte vula e gjithë jetës tënde në mesin tonë.O Allah, strehoje Albanin në Firdeusin më të Lartë! Ndërsa familjes dhe gjithë shokëve dhe miqëve(jo të pakët) të Albanit epju sabrin dhe gajretin.

Shoku yt: Husamedin Abazi

 

 

 

Shperndaje në: