Kjo asht lufta mes toreadorit dhe demit!

matadori

19-vjeçari Andres Roca Rey, shpëtoi fatmirësisht nga vdekja mbas goditjes nga demi, i cili peshonte 533 kg.

 
Ngjarja e cila ka ndodh në Spanjë, ka kriju mjaft panik, mbas pamjeve tronditëse ku kafsha e ngriti 19-vjeçarin në ajër tue e tund atë si nji leckë.

Ky asht momenti tronditës kur toreadori asht godit në të pasme nga nji dem, tue marrë kështu disa damtime.

 

Shperndaje në: