Kjo asht nana që ushtron me djalin e saj

Kristy Ardo asht nji nane e pasionueme mbas palestrës.

Pamvarësisht se e ka nji djalë 2 vjeçar, ajo nuk i ndahet palestrës.

25 vjeçarja u ba hit në Instagram edhe për format e saj trupore, por edhe për faktin se ushtron me djalin e tij Tucker, që ndonjiherë e përdorë si “vegël”.

“Më pëlqen palestra, por nuk mundem me lane djalin në shtëpi. Fakti që nuk jam afër tij më ban me u ndi keq. Kështu që kam vendos me marre me vete. Nji ditë provova me ngrite nalte derisa ushtrohesha dhe ai u shkri tu’ kesh. Tashma momenti i stërvitjes asht diçka që na lidh ma shumë”, thotë ajo.

Krisy asht prape shtatzanë dhe pret nji vajzë. Shumë shpejte ajo ka me i pasë 2 “asistentë” të vegjël për stërvitje.

 

nana nana1 nana2 nana3

Shperndaje në: