Kjo asht nji “selfie” e paharrueme

Në epokën e rrjeteve sociale dhe aparateve inteligjente me lidhje në internet, Selfiet janë ndoshta elementi ma i randësishëm.

E, për me përjetësue këtë (edhe ironizue), nji qytezë e vogël në Texas ka vendosë me ngritë nji statujë.

Bahet fjalë për nji statujë të ngritun në qytezën Sugar Land, ku shfaqen dy femna teksa bajnë nji “selfie” me telefonin e tyne.