Kjo asht reklama seksi që ka me ju lanë pa mend (+18)

Kemi pa çudina nga ma të ndryshmet me reklamat.

Por nji kompani mobiljesh ka shkue shumë larg.

Corimexo ka përgadit nji reklamë porno për me josh blemësit që të blejnë kolltuqet dhe divanët e tyne.

 

3-sex

 

4-sex

 

 

Shperndaje në: