Kjo asht rrena ma e madhe qe e ka zbulue Trump! (foto)

Përkundër raporteve, zyrtarët e sapozgjedhun kanë thanë se ata nuk e kanë të nevojshme për me fillue përgaditjen e dokumenteve për femitë e Donald Trump që të kenë “leje për nivelin ma të naltë të sigurisë”.

Këtë, si shkruejnë mediat e hueja, e kishte mohue së fundmi edhe vet Trump në profilin e tij në Twitter.

Tre fëmitë e presidentit të zgjedhun si dhe dhandrri Gerard Kouchner, janë emnue në ekipin e tranzicionit të Presidentit, i cili perfshinë këshilltarë të profilit të naltë, donatorë dhe deputetë të Kongresit.

“Unë nuk jam tue kërkue ‘leje për siguri të nivelit të naltë’ për fëmitë e mi. Kjo ishte nji histori tipike fallco e lajmeve”, ka shkrue Trump.

 

trumtwett