Kjo asht shokuese, në Venecia, ‘zogu’ del sheshit (+18)

Festivali i Venecias mbahet si nji festival ku femnat tregojnë hijeshinë, elegancën dhe klasin e tyne, por diçka tepër ndryshe nga ajo që jemi mësue me shikue zakonisht ka ndodh këtë herë.

Bahet fjalë për dy modelet italiane Giulia Salemi dhe Dayane Mello, të cilat kanë shkel me të dyja kambët çdo lloj protokolli dhe kanë guxue me goditë me veshjet e tyne.

Të dyja vajzat kanë mbajt në trupin e tyne veshje delikate, të cilat edhe pse të gjata, u nxirrnin në fokus “zogun”.

Të dyja modelet i lanë me gojë hapun të ftuemit në Palazzo del Casino, kur të shoqnueme nga nji mashkull po kaq elegant, treguen pjesët intime të tyne.

 

2-zogu

 

6-zogu

 

9-zoguuu

 

The Young Pope - Premiere - 73rd Venice Film Festival