Kjo asht veshja për të cilën u pendue Rihanna

Ylli i muzikës, Rihanna ka thanë në nji intervistë se ndihet shumë e pendueme me veshjen e saj në ndamjen e çmimeve në “CFDA” në vitin 2014.

Rihanna ka thanë se i vije turp ta shoh veten tash me atë veshje.
“Doja t’isha ma tërheqëse, pa sytjena dhe me shumë e zhveshun.

E zgjodha atë veshje që të dukesha më interesant, por nuk ja arrita.

Pendohem për zgjedhjen që kisha ba, e urrej ta shikoj në foto, ndihem e turpnueme” ka thanë Rihanna.