Kjo bukuri amerikane ka me ju lanë pa mend! (+18)

Hannah Ferguson asht mishërimi i bukurisë ideale amerikane që në vitet e nëntëdhjeta e ndërtoi Hollywoodi – bionde, e mrekullueshme dhe që nuk i fsheh karakteristikat e saj të jashtëzakonshme.

 

Falë figurës së përsosun, ajo para dy vitesh për herë të parë zbukuroi revistën e famshme Sports Illustrated, ndërsa asht interesante sa ka origjinë nga nji familje ushtarakësh.

Pikërisht për shkak të bukurisë së saj, redaktorët e Sports Illustrated e ftuen persëri edhe në botimet e vitit 2015 dhe 2016.

 

24-vjeçarja i ka zbukuru edhe revistat tjera të njohuna, si GQ, ndërsa ka qenë pjesë e fushatave reklamuese të kompanive Carl’s Jr. e Triumph International.

 

han

 

han5

 

han1