Kjo çikë nga Tirana po i tranon mashkujt (foto +18)

Redona Koçi çika nga Tirana asht nji nga çikat ma të bukura në Shqipni, por edhe nji ndër modelet ma të preferueme për fotografët.

Jo vetëm kaq, Redona asht nji ndër femnat ma të nxeta të momentit dhe jo vetëm në Tiranë, por edhe ma gjanë.