Kjo çka ka ba Beyonce e Jay Z për Clinton ka me ju befasue! (video)

Beyonce ka vendos me performue bashkë me bashkëshortin e saj, Jay Z, në nji koncert mbështetës për Hillary Clinton në Ohio.

Koncerti asht falas dhe ka me ngjitë në skenë, përveç çiftit Carter-Knowles, edhe emna si Katy Perry dhe John Legend.

Domethanë, Hillary e paska të sigurt postin e presidentit sepse “The Beyhive” e ndjekin Beyonce’n në çdo thirrje të saj.