Kjo dritë ka mbi 50 vjet që i len pa shpjegim banorët e katundit të vogël në SHBA

Nji dritë e bardhë misterioze në pjesën e sipërme të gadishullit të Michiganit i ka shtangë me mija banorë vendas dhe i ka ba gjuetarët e fenomeneve paranormale që të jenë entuziaztë për mëse gjysë shekulli.

The Paulding Light asht nji fenomen që ndodh pranë kufinit me Wisconsin dhe ka mahnitë me mijaa njerëz që kur asht pa për herë të parë më 1960.

Zona e Paulding asht aq e vogël, sa për të nuk ka as informata.

Por çdo vit me dheta njerëz vijnë për të pa dritën.

 

Shperndaje në: