Kjo dyshe ka me ju “çmendë”

Nji nga gjanat ma madhështore të rrjeteve sociale asht mundësia për me shpërnda fotot tueja të mrekullueshme me pjesën tjetër të botës.

Cilido qoftë mendimi juej rreth “Instagramit”, duhet me falenderue që ka prezentue me botën, Lindsey Bonnice. Nji nanë dhe nji fotografe e talentueme.

Para pak kohësh, njerëz nga e tanë bota kanë ra n’dashni me fotot që ajo ka publikue të djalit të saj, Finn, dhe lepujve të tij.

1464229342_Untitled-7

Shperndaje në: