Kjo foto po then rrjetin: A e kuptoni pse?

Foto e abazhurëve në nji dhomë hoteli asht kthye në hit në rrjet mbrenda pak orësh.

Ajo u postue në Imgur dhe tërhoqi mbi 2.5 milionë vizita shumë shpejt.

E kuptoni pse?