Kjo foto tuj u ‘puthe në buzë’, e partizanëve ka me ju shokue!

Nji foto që mundet me hapë goxha debat asht kjo e nxjerrë nga Arkivat e Shtetit.

Doken dy partizanë, që puthen në buzë, në ditën kur u shenue fitorja e partizanëve dhe çlirimi i Tiranës.

Fotoja asht postue nga studiuesi Erald Kapri në faqen e tij në Facebook me këtë shënim:

“Dy trimat e partise qe po shijojne marrjen e pushtetit. Tirane, 17 Nentor 1944. p.s e gjeni tek ekspozita e Arkivit te Shtetit”.

 

2-partizanet

 

 

Shperndaje në: