Kjo garë e yjeve ka me ju çuditë: Cilat deshen ma shumë! (foto +18)

Kjo po kthehet në nji garë se kush ekspozon ma shumë mish.

Yjet gjithmonë e ma shumë po e teprojnë me daljet e tyne.

Veshjet dhe pozat e tyne janë të tilla që të befasojnë.

Por tek e fundit kjo asht tendenca.

Shihni ma poshtë nji fotogaleri nga Daily Star.