Kjo i bjen me flejt në mes të malit me borë… por me 5 yje!

Ky hotel në Francë ka nji dizajn unik që të len me flejt jashtë në natyrë në mes të malit.

Ai quhet “Dreamcatcher” dhe ju mundeni me pa.

Kompania ka nji hotel të ngjashëm edhe në Alpet e Zvicrës, por edhe në disa zona të tjera ku dhomat e gjumit shkrihen me natyrën.

2-natyraa

 

3-natyraa

 

4-hoteli

 

5-hoteli

 

6-hoteli

 

7-hoteli

 

8-hoteli

 

9-hoteli

Shperndaje në: