Kjo i çon mashkujt n’hava. Plotësojani andrrat (foto +18)

Dy gjana të thjeshta janë në gjendje që të dashtuin tuej me çue n’hava. Aplikoni këto aktivitete në dhomën tuej të gjumit dhe keni me qenë të kënaquna.

Bisedat e pista

Mashkujt kanë zbulue se si nuk asht aspak e nevojshme të folet shumë edhe bash çdo gja që ndodh, mirëpo thojnë se si disa fjalë të pista munden me ba shumë. Gjithashtu, janë të gatshëm me i respektue kufijtë, të cilët i përcakton partnerja e tyne.

Marrja e kontrollit

A ka diçka ma shumë seksi te femna, e cila din me marrë kontrollin dhe me atë rast të mos jetë aspak e komplikueme. Inicimi i seksit, lidhja, urdhni se ku dhe si me u ba seks etj. Janë ato që mashkujt shumë i ‘tranojnë’.

Shikimi

Mashkujt thojnë haptas që janë tipa vizualë, andaj gjithsesi eksitohen kur femnat ju mundësojnë pamje të mirë të akcionit, në të cilin ban pjesë edhe ai akcioni solo. Aq ma parë që gjatë akcionit, çdo gja tjetër ju asht e ndalueme.

Shperndaje në: