Kjo ka me ju shokue: Qe sa herë n’ditë ban seks Schwarzenegger (foto)

Arnold Schwarzenegger ka festue ditëlindjen e 70-‘të ku ka organizue nji festë fantastike në Hawaii.

Në festën e tij kanë qenë të ftuem shumë ftyra të njoftuna si James Cameron, Tom Arnold dhe Sylvester Stallone.

“Ai ka shumë nevojë dhe jam i bindun që kjo asht për shkak fitnesit. Seks 5 herë në ditë, siç thotë ai, nuk asht nji numër i keq. Shumë femna nuk kishin me pranue, por Arnoldi me të vërtetë asht në nji formë të përkryeme”, ka thanë Tom Arnold.

screenshot-2_1501599216-6769888