Kjo kamariere ka reflekset e nji futbollisti

Kjo video e pabesueshme kallxon nji kamariere në nji lokal në Spanjë.

Vajza doket sikur ka reflekse futbollisti, mbasi pengon nji gotë që me ra në tokë dhe kqyreni se çka ban.

https://youtu.be/vuR7u70thDg

Shperndaje në: