Kjo modele asht frymëzim për çikat

Kjo çikë quhet Nadia Aboulhosn. Ajo asht nji nga blogeret ma të famshme të modës në botë.

Gjithashtu asht modeli i “plus-size”. E veçanta e saj asht që ka nji peshë tej normales dhe asaj që duhet me pasë nji modele.

Kjo gja nuk e ka pengue Nadian që me qenë pjesë e modës dhe me i ndjekë andrrat e saj. Ajo nuk ka luftue kurrë për me reduktue apo me eliminue atë.

Nëpërmjet blogut të saj përpiqet me kallxue se çdo gja asht e mundun nëse ke dëshirë.

183781

B_7WklLWgAEvERp