Kjo modele ka rrezikue shumë me këto bikini (+16)

Ferne McCann u sigurue që e tanë vëmendja të përqëndrohej te ajo, kur u shfaq në nji pllazh në Mykonos gjatë pushimeve që po kalon në Greqi.

26-vjeçarja, ish-pjesëtare e emisionit TOWIE shkëlqeu me bikini, veç se e kishte nji ose dy numra ma të vogël masën dhe detyrohej gjatë tanë kohës që me i rregullue me duer, që të mos ndodhte ndonji e papritun e madhe.