Kjo modele krejt cullak. Qe kush asht (+ 18)

Koha mund të kalojë, por ajo asht si vera.

Pamela Anderson, edhe pse 48 vjet, ka nji trup për t’u pas zili.

Modelja dhe aktorja asht zhvesh plotësisht për revistën ‘Paper’.

Nji vegjetariane seksi!