Kjo modele vjen me nji set të nxetë (+18)

Modelja dhe prezentuesja, Ashley Dee, nuk veçohet për madhësinë e gjoksit, por kjo nuk e zbeh bukurinë e saj.

Ajo ka lind në Hanford, por Los Angelesin e konsideron qytetin e saj dhe aty po përpiqet me ndërtue nji karrierë të suksesshme.

Bukuroshja e konsideron veten nji femën serioze, e cila i merr parasysh vetëm ofertat serioze për shfaqet nëpër ballinat e revistave apo klipeve reklamuese

Në Instagram numëron mbi 90.7 mijë ndjekës dhe fotografitë që jua sjellim tregojnë pse ky numër asht në rritje të vazhdueshme.

 

7-modele

 

6-modele

 

5-modele

 

3-modele