Kjo shpi mundet me u ble “online”

Kjo shpi, e cila asht e lëvizshme me katër rrota asht në shtije në “eBay”.

Doket si nji shpi kukullash, por asht e vërtetë.

Shpija ndodhet në Manhattan. Ajo ka tana pajisjet dhe ndodhet në zemër të zonës Grande Mela. Ajo nxe pak vend dhe transferohet shumë lehtë.

FeS1277l

Shperndaje në: