Kjo super ‘pjeshkë’ e nxjerr në pension Kim Kardashian’in (foto)

Demi Rose

Ndodhet në Ibiza për me pushue e punue dhe prej andej ka vendosë me promovue linjët e vet të të mbrendshmeve dhe jo vetëm.

Demi Rose mbërrin me nji tjetër set fotografish të nxehta mesdhetare.

Modelja asht tue realizue serinë e shkrepjeve dhe shpreson që me i ngjitë edhe ma tej shkallët e famës me të.