Kjo valltare ja kalon Jennifer Lopezit dhe Nicki Minaj për vallëzime erotike (video +18)

Nji valltare profesionale asht ba yll në internet mbasi publikoi disa video ku i mëson njerëzit se qysh me ba twerk.

Maria Skorchenko, 26, nga Kievi, Ukrainë, ban twerk që 7 vjet dhe thotë se vallëzimi erotik asht sekreti mbrapa figurës së saj të mahnitshme.

Shperndaje në: