Kjo veshje e Ritës i ka habitë krejt, shihne edhe ju! (foto +18)

Rita Ora asht e njoftun për zgjedhjet e guximshme në veshje dhe të njajtën gja ka ba edhe në “GQ Awards” të mbajtun në Londër.

Një kombinim unik i veshjes së saj bani që e gjithë vëmendja me ra mbi kangëtaren bukuroshe me origjinë shqiptare.

Nji veshje “serioze”, por njikohësisht ekspozonte shumë nga figura sensacionale e kangëtares 25-vjeçare.

 

 

Shperndaje në: