Kjo video ka me ju shokue, nana e perqafon vrasesin e te bijes!

Dy vjet mbasi vajza 13 vjeçare ishte vra mbrenda autobusit të shkollës, Lourdes takoi vrasësin e së bijës në gjyq.

Të përballesh me vrasësin e nji familjari asht shumë e randë.

Por, ma e randë se përballja asht falja e edhe ma shumë përqafimi.

Kjo grue, në dy vjet mungesë të së bijës, e kuptoi se nuk mundet me kthye të bijën edhe nëse nuk arrinë me falë.

Andaj, në përballjen në gjyq me vrasësin e së bijës, bani diçka të jashtëzakonshme.

E përqafoi atë, tue i shpreh se tashma asht i falun.

Kjo ngjarje e preku shumë jurinë dhe pjesëmarrësit në sallë.

Madje, shkoi aq larg sa që edhe mediat ta transmetojnë nëpër vende të ndryshme, pamvarësisht se asht xhirue me nji kamerë amatore dhe rastësisht.

Grueja na mëson se të gjithë jemi në gjendje të falim, pamvarësisht sa humbim në jetën tonë.

 

Shperndaje në: