Kjo video ka prekë tanë botën… kqyreni!

Të shumtë janë ata që kanë qajt. Video që keni me pa ka ba xhiron e botës dhe i ka ba me u prekë krejt.

Nji familje shkon në spital për me takue doktorin, i cili ju kishte pshtue jetën e çikës së tyne. Por, ju duhet me pritë për me u futë mbrenda në dhomën e mjekut.

Për këtët arsye, ulen pranë derës, por aty ishte nji njeri arab, i dallueshëm nga ngjyra e errët e ftyrës së tij. Prindët largojnë çikën dhe ulen në nji karrige larg arabit, tue shfaqë kështu haptazi racizmin e tyne.

Infermierja ju thotë që me u futë te dhoma e doktorit bashkë me arabin dhe aty ata mbetën pa fjalë…. Doktori ju thotë se “ishte pikërisht arabi me emnin Zafar, ai që ka dhurue palcën e eshnave të tij për çikën tuej”,

Shperndaje në: