Kobra vdekjepruese iu lëshue turmës

Ky asht momenti i tutshem kur nji kobra shpëton nga duert e personit që e mbante, dhe i lëshohet turmës.

Ngjarja ndodhi në Phuket të Tajlandës.

Nji kobra mundet me lëshue helm gjatë nji kafshimi, sa për me i vra njikohësisht 20 njerëz.