Kqyreni çka e dhez jetën e natës në Tiranë

Jeta e natës në Tiranë shquhet jo vetëm në Shqipni, por edhe ma shumë.

Kangëtarë, muzikë live, të ri që argëtohen dhe kcejnë.

Argëtimi nuk mungon asnjiherë në kryeqytetin e Shqipnisë…. dhe as çikat e bukura sigurisht.