Kqyreni qysh e imiton Johnny Depp, Donald Trump’in

Johnny Depp e ka quajt kandidatin për President të Amerikës Donald Trump “nji shejtan” dhe ma mbas e ka imitue.

 
Depp foli në Universitetin Shtetnor të Arizonës në lidhje me metodat e veprimit të tij.