Kqyreni qysh ky pilot i then ligjet e fizikës!

Ky asht momenti i pabesueshëm kur nji pilot e ktheu përmbys nji avion, përderisa piloti tjetër mbushi nji gotë ujë – pa e derdh as edhe nji pikë t’ujit.

Video mahnitëse shfaqë pilotin tue fluturue mbi qiellin e Mexikos, para se ta pijë nji gotë ujë me kryet teposhtë.

Ai e mbush nji gotë ujë tue qenë me kryet teposhtë, para se ta heqë maskën e tij dhe ta pijë atë.

Shperndaje në: