Kqyreni qysh qerohet nji kompir pa pasë nevojë për mjete premëse (video)

Festat e fundvitit po afrojnë! Nëse keni me organizue nji festë me njerëzit ma të afërt, duhet m’i mësue disa trika kuzhine që me jau ba punën ma të lehtë.

Kompiri asht produkti që nuk mungon asnjiherë në tavolinat tona, sidomos në raste festash. Në videon e maposhtme keni me mesue qysh me qerue kompira në pak minuta, pa pasë nevojë për qerues te kompirave. Më nji premje të shpejtë me thikë dhe nji tas me ujë, keni me mujt me qerue kompira në pak minuta.