Kqyreni sa kanë ndryshue Obama dhe grueja e tij gjatë 8 vjetëve në Shtëpinë e Bardhë!

Barack Obama ka drejtue për 8 vjet SHBA’të. Mandati i tij i dytë përfundon zyrtarisht më 28 Kallnor të vitit 2017. Mirëpo, nji foto e publikueme kallxon sa ka ndryshue Obama gjatë 8 vjeteve të qeverisjes së tij.

Në foto shihet qartë se Obama asht plakë dhe dobësue, çka në nji farë mënyrë kallxon se qeverisja e tij ka qenë e vështirë, mbasi i asht dashtë të përballet me shumë sfida. Ndryshe nga ai, e shoqja Michelle rinohet çdo ditë.

michele

Shperndaje në: